Over Relux

Relux is een fabrikant van intelligente verlichtingsarmaturen. Met 15 jaar praktijkervaring denken we actief mee met ons clienteel. We gaan steeds een stap verder in het kiezen van functionele verlichting of het bereiken van sferen. U kan terecht in onze moderne toonzaal waar onze producten actief  worden ervaren.  

Leading LED Solutions 

Sinds 2012 hebben we naast de verdeling van enkele topmerken een joint venture opgestart met enkele hoogtechnologische producenten waar we ons eigen productlijn mee hebben uitgebouwd. Met componenten als Meanwell, Philips, Nichia, Xicato, Cree, Bridgelux, Siemens en Sharp leveren we enkel kwalitatief hoogstaande producten die behoren tot de absolute wereldklasse. Relux staat ook in voor het toeleveren van controllers, voedingen, profielen en maatwerk. Protocollen zoals DALI, Ble, KNX, DMX, Zigbee zijn bij ons een standaard. In ons atelier te Waasmunster is er ook een productielijn voor het leveren van profielen op maat, alsook de bekabeling van armaturen op maat. 

Smart Building Products

Relux staat op de eerste rij als het gaat over intelligente verlichting, home automation. 

We bouwen momenteel een nieuwe productie eenheid in onze vestiging te Waasmunster. Hier worden voornamelijk custom made producten gemaakt voor de Europese markt.